Vrati se
Large f5651adb 0562 4567 88d9 2eb8c21fa360

No translation

Prošloga smo tjedna u prostoru Društvenog doma u Belom Manastiru održali prezentaciju na temu: Rad za opće dobro i Zabilježba na nekretninama korisnika zajamčene minimalne naknade 

Odaziv korisnika bio je znatno veći od očekivanog i uvidjeli smo kako je upravo ova tema od velikog značaja za korisnike zajamčene minimalne naknade. Predavanje je održano u sklopu projekta Rad za opće dobro bez naknade - socijalna (ne)pravda?!

Neki od glavnih fokusa prezentacije uključivali su:

Što je rad za opće dobro bez naknade? Ovom temom smo počeli kako bismo svima omogućili bolje razumijevanje osnovnih pojmova.

Što je poslovna sposobnost? Rasvijetlili smo važnost poslovne sposobnosti i njen utjecaj na prava korisnika zajamčene minimalne naknade.

Što je djelomična poslovna sposobnost? Ova tema nam je pomogla da razumijemo kako različite razine poslovne sposobnosti utječu na obavljanje radova za opće dobro bez naknade.

Što je zabilježba na nekretnini? Objasnili smo kako se zabilježba na nekretninama odnosi na korisnike zajamčene minimalne naknade.

 

𝑂𝑣𝑎𝑗 𝑝𝑟𝑜𝑗𝑒𝑘𝑡 𝑗𝑒 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑐𝑖𝑟𝑎𝑛 𝑠𝑟𝑒𝑑𝑠𝑡𝑣𝑖𝑚𝑎 𝐸𝑢𝑟𝑜𝑝𝑠𝑘𝑒 𝑢𝑛𝑖𝑗𝑒. 𝑆𝑡𝑎𝑣𝑜𝑣𝑖 𝑖 𝑚𝑖𝑠̌𝑙𝑗𝑒𝑛𝑗𝑎 𝑖𝑧𝑛𝑒𝑠𝑒𝑛𝑖 𝑢 𝑜𝑣𝑜𝑚 𝑝𝑟𝑜𝑗𝑒𝑘𝑡𝑢 𝑠𝑢 𝑠𝑡𝑎𝑣𝑜𝑣𝑖 𝑖 𝑚𝑖𝑠̌𝑙𝑗𝑒𝑛𝑗𝑎 𝑎𝑢𝑡𝑜𝑟𝑎 𝑖 𝑛𝑒 𝑜𝑑𝑟𝑎𝑧̌𝑎𝑣𝑎𝑗𝑢 𝑛𝑢𝑧̌𝑛𝑜 𝑠𝑡𝑎𝑣𝑜𝑣𝑒 𝐸𝑢𝑟𝑜𝑝𝑠𝑘𝑒 𝑢𝑛𝑖𝑗𝑒 𝑖𝑙𝑖 𝐸𝑢𝑟𝑜𝑝𝑠𝑘𝑒 𝑖𝑧𝑣𝑟𝑠̌𝑛𝑒 𝑎𝑔𝑒𝑛𝑐𝑖𝑗𝑒 𝑧𝑎 𝑜𝑏𝑟𝑎𝑧𝑜𝑣𝑎𝑛𝑗𝑒 𝑖 𝑘𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑢 (𝐸𝐴𝐶𝐸𝐴). 𝑁𝑖 𝐸𝑢𝑟𝑜𝑝𝑠𝑘𝑎 𝑢𝑛𝑖𝑗𝑎 𝑛𝑖 𝐸𝐴𝐶𝐸𝐴 𝑛𝑒 𝑚𝑜𝑔𝑢 𝑠𝑒 𝑠𝑚𝑎𝑡𝑟𝑎𝑡𝑖 𝑜𝑑𝑔𝑜𝑣𝑜𝑟𝑛𝑖𝑚𝑎 𝑧𝑎 𝑛𝑗𝑖ℎ