Hvala Vam što ste zainteresirani za volontiranje u Centru za mir, nenasilje i ljudska prava - Osijek. Naša organizacija posvećena je zaštiti ljudskih prava, promicanju nenasilnog djelovanja i širenju kulture mira - počevši od lokalne zajednice pa sve do europskih i globalnih dimenzija. Vaš volonterski doprinos od neprocjenjive je važnosti za naš rad i ostvarenje naše misije.


Tražimo motivirane i predane volontere/volonterke koji su spremni pružiti podršku našim projektima i aktivnostima. Pozdravljamo svaku prijavu, bez obzira na to jeste li stručnjak u određenom području ili tek želite doprinijeti našem radu i ostaviti trag u zajednici u kojoj živite.


Kao volonter/ka u Centru za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek imat ćete priliku raditi na raznim projektima i aktivnostima koji se bave zaštitom i promicanjem ljudskih prava, podržavanjem širenja kulture mira i nenasilnog djelovanja. To može uključivati organiziranje radionica i događaja, pomoć u istraživanju, pisanju i pripremi materijala, pružanje podrške u administrativnim i logističkim zadacima kao i razne druge zadatke ovisno o vašim vještinama i interesima.


Volonterski angažman u našoj organizaciji pružit će vam priliku da steknete nova znanja i vještine, upoznate nove ljude i doprinesete pozitivnom utjecaju našeg rada u zajednici i šire. Također, bit ćete dio tima stručnjaka koji se bave zaštitom ljudskih prava i promicanjem nenasilja, edukacijama, novim praksama i neprestanim osnaživanjem na području kojim se naša organizacija bavi. Ukoliko ste zainteresirani za volontiranje u Centru za mir, nenasilje i ljudska prava - Osijek, molimo Vas da nas kontaktirate i pošaljete svoj životopis i kratko motivacijsko pismo.

Veselimo se vašem volonterskom doprinosu i suradnji koju ćemo ostvariti kroz zajednički rad.

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem doprinosu i podršci.


Vaš,
Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek

Adresa na koju se volonteri mogu prijaviti: centar-za-mir@centar-za-mir.hr